Персонал Херсон: резюме та пошук співробітників в Херсоні, працевлаштування та розміщення вакансій. Знайти співробітників в Херсоні швидко, шукаю резюме в місті Херсон.
Ви працюєте менеджером по підбору персоналу? Значить вам відомо, як складно знайти персонал в Херсоні. Кого шукати - фахівців з мінімальним досвідом роботи або віддати перевагу фахівцям з відмінним резюме? Звертати увагу на резюме з низьким рівнем зарплати Або потрібен персонал в Херсоні, але з високим окладом? Питань багато, тому ласкаво просимо на портал, орієнтований на пошук резюме і співробітників, а також розміщення вакансії в Херсоні!
Кухар, Шеф-кухар, Шеф Кухні, Executive Chef Ресторани Європи, України <p>Я EXECUTIVE CHEF, HEAD
OF
THE KITCHEN(Бренд-Шеф), Шеф-кухар (ніколи не працював в совдеповських столових, не плагіатор з салатами цезар), Szef kuchni - адміністративно-відповідальна особа, яка не займається тільки безпосередньо приготуванням їжі, але веде виробничо-господарську діяльність, КЕРУЮЧИЙ кухнею, вчитель і помічник в ресторанному бізнесі. Шукаю постійну і цікаву роботу в ресторані, щоб впроваджувати в життя все чому я навчився за 32 роки, працюючи в ресторанах Європи, України. При домовленості про цікаву роботу я готовий приїхати до Вашого закладу і навчати персонал щоб дивувати гостей ресторану справжньою Європейською, Українською кухнею. Професійно розроблю концепцію закладу, меню, складу калькуляції. Навчаю і повністю контролюю весь процес роботи кухні і залу. А це допоможе домогтися найкращих результатів у Вашому ресторанному бізнесі. Маю великий досвід у відкриті закладу з "НУЛЯ". </p>
<p></p>
<p>Мої Обов'язки</p>
<p></p>
<ol><li>ШЕФ-КУХАР НАЛЕЖИТЬ ДО КАТЕГОРІЇ КЕРІВНИКІВ:</li></ol><p>- це професіонал, який придумує, вишукує і удосконалює рецепти різних страв. Самовираження нічим не обмежене - професія може стати високим мистецтвом. У багатьох їдальнях, корчмах і кафе шеф-кухар - це спеціаліст з додатковими обов'язками: він сервірує, організовує банкети і керує виробництвом. Він - і адміністратор, і завгосп в одній особі, що відповідає за роботу кухарів і офіціантів, технологію приготування блюд, закупівлю продуктів.</p>
<p>2. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.</p>
<p>3. Направляю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.</p>
<p>4. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивної технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.</p>
<p>5. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.</p>
<p>6. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню.</p>
<p>7. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.</p>
<p>8. Здійснюю розміщення кухарів та інших працівників виробництва.</p>
<p>9. Складаю графік виходу кухарів на роботу.</p>
<p>10. Провожу бракераж готової їжі.</p>
<p>11. Періодично контролю впродовж робочого дня процес приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;</p>
<p>12. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.</p>
<p>13. Регулярно контролюю доходи кухні.</p>
<p>14. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.</p>
<p>15. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та інших виробничих питань.</p>
<p>16. Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.</p>
<p>17. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників.</p>
<p><br /></p>
<p>Моє резюме</p>
<p>1991-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «LeProcope» помічник кухара, кухар:</p>
<p>- Навчання рецептами Класичною Французької кухні;</p>
<p>- Набуття практичних навичок кухаря;</p>
<p>- Практичне закріплення набутих навичок.</p>
<p>1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори» Кухар, Старший кухар:</p>
<p>- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем;</p>
<p>- Початок праці на посаді старшого кухаря;</p>
<p>- Допомога закладу в розробці нового меню;</p>
<p>- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.</p>
<p>1995-1998рр. Кабардино-Балкарія м. Нальчик, ресторани-готелів «Долинськ», «Нальчик» Кухар, Старший кухар:</p>
<p>- Продовження закріплення професійних навичок;</p>
<p>- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря;</p>
<p>- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.</p>
<p>1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar», а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів:</p>
<p>2001р.Україна м. Львів; ресторан «Кактус»; </p>
<p>2005р.ресторан «Вежа Крамарів» ExecutiveChef, Су-Шеф</p>
<p><br /></p>
<p>Шеф Кухні:</p>
<p>- Відкриття ресторану з «0»;</p>
<p>- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв;</p>
<p>- Підбір та навчання персоналу;</p>
<p>- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані;</p>
<p>- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.</p>
<p>2005-2023рр.Польща, Україна (Карпати, Курорти) ресторани готелів, а також в цей період відкриття з «НУЛЯ» таких ресторанів:</p>
<p>2006р.м. Львів ресторан «Мушкетер»; </p>
<p>2008р.м. Євпаторія ресторан «Замок Вікінгів»; </p>
<p>2012р. м. Тернопіль(Заліщики) ресторан «Мішин Сіті»; </p>
<p>2013р.м. Хмельницький(Дунаївці) ресторан «Best»ExecutiveChef, Шеф Кухні;</p>
<p>2015-2023р.Курорти України, м. Залізний Порт ресторан «Хата Тата», м. Чорноморськ ресторан-паб «Grizzly», м. Сергії, Карпати ресторан «Хутір Тихий» і багато невеликих закладів на курортах:</p>
<p>- Відкриття ресторану з «0»;</p>
<p>- Розвиток різного меню;</p>
<p>- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню;</p>
<p>- Робота з доставкою продуктів;</p>
<p>- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.</p>
<p>Сертифікований від: американської компанії «World
Polonia
Business Club», а також почесний Kapitula Klubu Szefow Kuchni Польщі.</p>